Ballroom
Locații în aer liber
Salon restaurant
Cort de lux
Hotel
Palat
ARATĂ TOATE LOCAȚIILE
Solicit ofertă eveniment
Vreau să listez un local

Simposio Events

Restaurant nunta, Ballroom
sigla
Vezi toate
fotografiile
NUNTĂ
de la 58 euro
BOTEZ
de la 49 euro
INVITAȚI
până la 220
PARCARE
proprie
ARATĂ-MI TEXTUL

Fiecare eveniment spune o poveste, iar cele mai frumoase povești încep la Simposio Events, unde bucuria și fericirea dansează în sala atent decorată după ideile dumneavoastră.

Suntem o echipa pasionata, pregatita si experimentata in organizarea oricarui tip de eveniment: nunti, botezuri, cununii, petreceri corporate sau petreceri aniversare, conferinte, seminarii, lansari de produse, expozitii, baluri, banchete. Lasa in grija echipei noastre detaliile si tu bucura-te de momentul frumos din viata ta.

Profesionalism si calitate - tinem cont de toate aspectele, pentru ca fiecare eveniment pe care il gazduim sa fie unul memorabil. Atenția la detalii ne caracterizează întru totul. De la organizarea evenimentului, până la cele mai atent alese meniuri, acordăm fiecărui pas importanța cuvenită ca totul să creeze un cadru perfect, de poveste, pentru evenimentul vostru.

Prin design, atmosferă cât și căldura colaboratorilor noștri suntem convinși că putem să creăm împreună amintiri de neuitat. Iar faptul că dispunem de bucătărie proprie, vă asigurăm că meniul servit va fi de cea mai bună calitate, asta reprezintă garanția calității și gustului impecabil. Lăsați-vă surprinși de varietatea și gustul delicios al meniului nostru!

SALOANELE NOASTRE BENEFICIAZĂ DE:

Meniurile si pachetele noastre pot fi adaptate in functie de cererile dumneavoastră, astfel incat sa va reflecte nota personală. De asemenea, bonusurile incluse in aceste pachete sunt, cu siguranta, o metoda perfecta de economisire pentru dumneavoastra, in acelasi timp bucurandu-va de servicii de inalta calitate.

CADOUL NOSTRU PENTRU TINE:

Pasiunea din bucătăria noastra face ca farfuriile să fie pline de culoare, savoare și arome care încânta chiar și cele mai capricioase papile gustative.

Profil actualizat aprilie 2024

OFERTE ȘI MENIURI
2024 / 2025

NUNTĂ DUMINICA - ultra all inclusive, de la 58 euro OFERTĂ NUNTĂ - ultra all inclusive, de la 69 euro OFERTĂ BOTEZ - ultra all inclusive, de la 49 euro
Pentru oferte și meniuri personalizate, contactați localul și menționați LOCALURI.ro
ARATĂ-MI OFERTELE

SALOANE

SALONUL CARUSO
150 persoane
Salonul Caruso Salonul Caruso Salonul Caruso Salonul Caruso
SALONUL FAVOLA
220 persoane
Salonul Favola Salonul Favola Salonul Favola Salonul Favola
ARATĂ-MI SALOANELE
sigla

Informații de
contact

Iancului, Obor, Str. Popa Lazăr nr. 5-25, Bucuresti
Arată pe hartă / navighează
0727-714-808
Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro
website
facebook

SOLICITĂ OFERTĂ
de la Simposio Events

Gratuit, fără comision sau taxe

Contact direct, fără intermediari

CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Solicitarea este trimisă către reprezentantul localului. Acesta te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește Informarea GDPR.


Profil

Saloane

Meniuri

Galerie