Ballroom
Locații în aer liber
Salon restaurant
Cort de lux
Hotel
Palat
ARATĂ TOATE LOCAȚIILE
Solicit ofertă eveniment
Vreau să listez un local

Ciresul Salbatic

Restaurant nunta, Nunta in aer liber, Cort nunta
sigla
Vezi toate
fotografiile
NUNTĂ
BOTEZ
INVITAȚI
până la 350
PARCARE
300 locuri
ARATĂ-MI TEXTUL

Alegeti Ciresul Salbatic daca puneti accentul pe discretie, neconventional si rafinament!

Ciresul Salbatic, este un loc de o frumusete aparte, amplasat in mijlocul padurii, unde eleganta si gingasia florilor de cires salbatic se reflecta in decorul chic, atent pregatit, bogat in verdeata si lumina difuza.

Numele ales, provine de la ciresii salbatici ce se gasesc in padurea din jurul locatiei, care se aflau acolo cand s-a decis inceperea constructiei. Ei sunt cei care dau nota de spectacol, parfum si culoare primavara, prin renumita frumusete a florii de cires.

Cuvintele sunt de prisos. Nimic nu poate reda adevaratele trairi pe care le au toti cei care intra in contact cu energia acestui loc sublim.

Locatia este situata in apropierea Bucurestiului si este potrivita pentru cei care isi doresc intimitate, bun-gust si mai ales apropierea de natura atunci cand sarbatoresc un moment deosebit din viata lor.

Dispunem de trei saloane pentru evenimente modern amenajate, ce ne ofera tot confortul necesar pentru a organiza nunti de neuitat de la 60 de persoane pana la 350 de persoane.

Toate saloanele au pereti generosi din sticla, ce ofera o priveliste mirifica indiferent de anotimpul in care alegeti sa va organizati evenimentul.

CEREMONIE IN AER LIBER

Daca alegeti sa va casatoriti in natura, la lumina calda a apusului, departe de freamatul oraselor, avand alaturi doar pe cei dragi voua, va punem la dispozitie zone de ceremonie, amenajate in preajma fiecaruia dintre cele trei saloane.

O CASUTA DOAR PENTRU VOI

Stim ca vor fi momente cand veti avea nevoie de un strop de intimitate, sau de putina relaxare, asa ca veti avea la dispozitie o casuta frumos amenajata si utilata, pe care o veti avea gratuit in pachetul evenimentului.

Va asteptam cu drag sa ne vizitati, sa ne cunoastem si sa povestim despre visurile voastre. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati si sa ne vorbiti in detaliu despre ceea ce va doriti, iar echipa noastra se va ocupa intr-o mariera profesionista de evenimentul dumneavoastra.

Profil actualizat aprilie 2024

OFERTE ȘI MENIURI
2024 / 2025

Pentru oferte și meniuri personalizate, contactați localul și menționați LOCALURI.ro

SALOANE

CIREȘUL SĂLBATIC
200 persoane
Cireșul Sălbatic Cireșul Sălbatic Cireșul Sălbatic Cireșul Sălbatic
SALONUL DIN POIANĂ
350 persoane
Cireșul Sălbatic Cireșul Sălbatic Cireșul Sălbatic Cireșul Sălbatic
SALONUL DE LA CÂMP
100 persoane
Cireșul Sălbatic Cireșul Sălbatic Cireșul Sălbatic Cireșul Sălbatic
ARATĂ-MI SALOANELE
sigla

Informații de
contact

Buftea, Padurea Lucianca, DN1A la 19 km de Bucuresti, Butimanu - Dâmbovița
Arată pe hartă / navighează
0799-153-444
Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro
website
facebook

SOLICITĂ OFERTĂ
de la Ciresul Salbatic

Gratuit, fără comision sau taxe

Contact direct, fără intermediari

CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Solicitarea este trimisă către reprezentantul localului. Acesta te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește Informarea GDPR.


Profil

Saloane

Galerie