Ballroom
Locații în aer liber
Salon restaurant
Cort de lux
Hotel
Palat
ARATĂ TOATE LOCAȚIILE
Solicit ofertă eveniment
Vreau să listez un local

Toya Concept Events

Nunta in aer liber, Cort nunta
sigla
Vezi toate
fotografiile
INVITAȚI
până la 400
MENIURI
de la
PARCARE
da
Arată-mi textul
Informații actualizate septembrie 2021

Toya Concept Events dispune de doua corturi de lux pentru evenimente, pozitionate intr-o superba zona verde si linistita, in imediata apropiere a lacului Cernica.

Datorita celor 10.000 de m2 de verde exclusiv, Toya Concept Events - Casa Cernica Ballroom & More are avantajul de a organiza evenimente in ambele corturi festive in acelasi timp, totodata mentinandu-si promisiunea de a pastra intimitatea oaspetilor si calitatea inalta a serviciilor oferite.

Spre deosebire de un spatiu inchis, integrarea cortului festiv in verdele exclusiv al Toya Concept Events - Casa Cernica Ballroom & More le permite invitatilor sa se relaxeze pe canapelele din gradina, la mesele de cocktail si sa se bucure de priveliste.

De asemenea, interiorul corturilor festive au ca avantaj flexibilitatea si crearea de personalized corners - astfel, clientii pot intra intr-un joc al imaginatiei, creand diverse elemente, cu nota personala, precum difuzarea amintirilor vizuale pe un video-proiector, amenajarea unui photo booth, a unui story corner... iar ideile pot continua.

Va asteptam cu mare drag si va garantam servicii de cea mai inalta calitate, o locatie in mijlocul naturii si o petrecere personalizata, indiferent ca aceasta este desfasurata in salonul Hulala Grand Ballroom sau Eclipse Exclusive Venue!

OFERTE ȘI MENIURI
2021 / 2022

Pentru oferte personalizate contactați localul și menționați LOCALURI.ro

SALOANE

HULALA GRAND BALLROOM
400 persoane
Toya Events Cernica - Cortul de lux Grande Toya Events Cernica - Cortul de lux Grande Toya Events Cernica - Cortul de lux Grande Toya Events Cernica - Cortul de lux Grande
ECLIPSE EXCLUSIVE VENUE
150 persoane
Toya Events Cernica - Cortul de lux Petite Toya Events Cernica - Cortul de lux Petite Toya Events Cernica - Cortul de lux Petite Toya Events Cernica - Cortul de lux Petite
Arată-mi saloanele
sigla

Informații de
contact

Cernica, Str. Strandului nr. 101, Pantelimon
Arată pe hartă / navighează
0733-413-234
Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro

SOLICIT OFERTĂ
de la Toya Concept Events

Gratuit, fără comision sau taxe

Contact direct, fără intermediari

CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Solicitarea este trimisă către reprezentantul localului. Acesta te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește Informarea GDPR.


Profil

Saloane

Galerie