Ballroom
Locații în aer liber
Salon restaurant
Cort de lux
Hotel
Palat
ARATĂ TOATE LOCAȚIILE
Solicit ofertă eveniment
Vreau să listez un local

Sunrise Restaurant & Garden

Restaurant nunta
sigla
Vezi toate
fotografiile
NUNTĂ
BOTEZ
INVITAȚI
până la 0
PARCARE
Proprie
ARATĂ-MI TEXTUL

Complexul SUNRISE Restaurant & Garden, situat in nordul capitalei, in zona cea mai verde a Comunei Corbeanca, in imediata vecinatate a complexului Paradisul Verde, a fost creat si si-a deschis larg portile pentru iubitorii de natura, imbinata cu arta culinara rafinata si un ambient intim si de bun gust.

Localul urmareste, prin modul in care intampina orice doritor care ii calca pragul, sa ofere bun gust si rafinament culinar, ambientul deosebit si o latura bio foarte bine dezvoltata, atat prin ingrediente, cat si prin mediul in care va puteti relaxa, in fiecare moment petrecut alaturi de noi.

Aici, intr-un cadru natural deosebit, satisfacem nevoia fiecaruia de relaxare, prin punerea la dispozitie a unui spatiu verde generos, a dotarilor cu piscine si loc de joaca pentru copii, un barbeque pur traditional, unde va veti simti in mijlocul naturii prin amplasarea sa.

Aici va veti rasfata cu bucate alese, pline de ingrediente ecologice, culese din gradina bio pe care complexul o detine si o ingrijeste cu multa pasiune si traditionalism si, in cel mai elegant mod posibil, cu posibilitatea de a organiza, in orice perioada a anului, evenimente personale sau de afaceri, prin punerea la dispozitie a salonului de evenimente de care dispune complexul.

Asadar, vizitand Sunrise Restaurant&Garden din Corbeanca, veti avea posibilitatea de a va rasfata simturile si de a va relaxa in cel mai original mod posibil, adaugand ca nimic nu poate insemna mai mult in domeniu, decat natura si cat mai multe ingrediente ecologice in fiecare dintre bucatele cu care veti fi servit de fiecare data la noi.

Va dorim in fiecare clipa bun venit si, cu siguranta se va repeta acest apelativ dupa prima vizita la Sunrise Restaurant & Garden.

Profil actualizat aprilie 2024

OFERTE ȘI MENIURI
2024 / 2025

Pentru oferte și meniuri personalizate, contactați localul și menționați LOCALURI.ro
sigla

Informații de
contact

Corbeanca, Paradisul Verde, Str. Primaverii nr. 23A, sat Ostratu, Ilfov (langa Paradisul Verde), Bucuresti
Arată pe hartă / navighează
0720-717-150
0744-357-535
Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro
website

SOLICITĂ OFERTĂ
de la Sunrise Restaurant & Garden

Gratuit, fără comision sau taxe

Contact direct, fără intermediari

CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Solicitarea este trimisă către reprezentantul localului. Acesta te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește Informarea GDPR.


Profil

Galerie