Ballroom
Locații în aer liber
Salon restaurant
Cort de lux
Hotel
Palat
ARATĂ TOATE LOCAȚIILE
Solicit ofertă eveniment
Vreau să listez un local

Restaurant Pescarus

Restaurant nunta
sigla
Vezi toate
fotografiile
INVITAȚI
până la 350
MENIURI
de la 183 lei
PARCARE
da
Arată-mi textul
Informații actualizate octombrie 2021

Din 1939 și până acum, Restaurantul Pescăruș este în topul listei atunci când te gândești la un restaurant din București și mai mult, la un restaurant aflat pe malul Lacului Herăstrău.

Restaurantul Pescăruș a constituit mereu un punct de referință, reprezentând locul despre care toată lumea știe, unde poți vedea actori, cântăreți și celebrități și unde te simți bine, indiferent dacă vii la un eveniment, organizezi unul sau poate îți place să iei prânzul alături de colegi, iar în weekend să-i scoți pe cei dragi la o masă în Herăstrău!

Din 2015, fiind acum sub umbrela City Grill, te așteptăm într-un decor nou, mult mai confortabil, care aduce aminte de restaurantele pescărești și mediteraneene din întreaga lume. Am încercat să creăm o atmosferă relaxantă, care să se potrivească decorului natural, parcului și lacului Herăstrău.

Oricând îți dorești să organizezi un eveniment într-un restaurant din București, fie că este vorba de o seară corporate sau o nuntă, de exemplu, îți stau la dispoziție cu cele mai bune idei și meniuri pentru momente speciale.

OFERTE ȘI MENIURI
2021 / 2022

NUNTĂ LA PESCĂRUȘ - promenadă, masă, dans de la 69 euro MENIURI EVENIMENTE - cu 2 feluri, de la 183 lei MENIURI EVENIMENTE - cu 3 feluri, de la 238 lei
Pentru oferte personalizate contactați localul și menționați LOCALURI.ro
Arată-mi ofertele
sigla

Informații de
contact

Herăstrău, Aleea Pescăruș Herăstrău, Bucuresti
Arată pe hartă / navighează
0730-188-599
Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro

SOLICIT OFERTĂ
de la Restaurant Pescarus

Gratuit, fără comision sau taxe

Contact direct, fără intermediari

CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Solicitarea este trimisă către reprezentantul localului. Acesta te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește Informarea GDPR.


Profil

Meniuri

Galerie