Ballroom
Locații în aer liber
Salon restaurant
Cort de lux
Hotel
Palat
ARATĂ TOATE LOCAȚIILE
Solicit ofertă eveniment
Vreau să listez un local

Hanu Berarilor Casa Oprea Soare

Restaurant nunta
sigla
Vezi toate
fotografiile
INVITAȚI
până la 0
PARCARE
în zonă
Arată-mi textul
Informații actualizate octombrie 2021

Berăria Gastronomică Hanu’ Berarilor – Casa Oprea Soare se găseşte în inima Capitalei, între străzile Apolodor din Damasc, Col. Gheorghe Poenaru-Bordea şi Sfinţii Apostoli.

Numele hanului este dat de unul dintre cei mai înstăriţi negustori ai Micului Paris, Dumitru Oprea Soare, care a construit casa pe terenul moştenit de la tatăl său.

Din punct de vedere architectural, clădirea actualului restaurant aparţine stilului neoromânesc, amintind de vechile case boiereşti, dar şi de constucţii monumentale, precum mănăstirea bucureşteană Stavropoleos sau mănăstirea Curtea de Argeş.

Farmecul Casei Soare l-a determinat pe Vintilă Brătianu să declare că este una dintre clădirile private care au dovedit că “se poate prea bine crea o arhitectură civilă cu caracter național”.

Berăria este una cu tradiție, iubită de toți bucureștenii și este de asemenea locul ideal unde prieteniile își încep drumul lor lung, iar cele existente își fructifică amintirile.Platourile de cărnuri și micii sunt produsele mult cerute de clienți, iar berea este veșnic cea care completează peisajul.

OFERTE ȘI MENIURI
2021 / 2022

MENIURI NUNTĂ - cu bar de fructe, de la 269 lei MENIURI BOTEZ - variante meniu de la 91 lei MENIURI BUFET - variante de la 107 lei PLATOURI ASORTATE - și pachete de băuturi
Pentru oferte personalizate contactați localul și menționați LOCALURI.ro
Arată-mi ofertele
sigla

Informații de
contact

Piata Natiunile Unite, Central, Str. Poenaru Bordea nr. 2, Bucuresti
Arată pe hartă / navighează
0729-400-800
Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro

SOLICIT OFERTĂ
de la Hanu Berarilor Casa Oprea Soare

Gratuit, fără comision sau taxe

Contact direct, fără intermediari

CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Solicitarea este trimisă către reprezentantul localului. Acesta te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește Informarea GDPR.


Profil

Meniuri

Galerie