Ballroom
Locații în aer liber
Salon restaurant
Cort de lux
Hotel
Palat
ARATĂ TOATE LOCAȚIILE
Solicit ofertă eveniment
Vreau să listez un local

Hanu’ Berarilor Casa Elena Lupescu

Restaurant nunta
sigla
Vezi toate
fotografiile
NUNTĂ
de la 400 lei
BOTEZ
de la 149 lei
INVITAȚI
până la 0
PARCARE
în zonă
ARATĂ-MI TEXTUL

Aceasta casa a fost construita ca o locuinta, desi are centrat in interiorul ei un amplu hol de onoare, pe doua niveluri, cu rol de sala de bal sau banchet.

In forma sa originala, casa avea un spatiu destinat orchestrei. La parter, in jurul acestei sali centrale, sunt construite patru spatii care functioneaza ca saloane de primire (sufragerii).

Etajul intai pastreaza in linii mari aceeasi dispunere a spatiilor de la parter, accesul facandu-se pe o scara in spirala. Etajul al doilea a fost destinat, probabil, dormitoarelor, iar mansarda unor spatii de servicii.

Stilul arhitectual este greu de definit, ingloband in mod armonios elemente din stilurile: neogotic, neoromanesc, rustic normand, stil chalet, si Art Nouveau, la care se adauga in special la interior, motive clasice si neobizantine.

Conform informatiilor actuale, cladirea poate data din anul 1925, desi sunt izvoare care o duc in 1923. In lista Monumentelor Istorice, aceasta constructie figureaza ca apartinand Elenei Lupescu, marea iubire a regelui Carol al II-lea, dar in mod misterios or8ce legatura cu aceasta doamna a fost sters din istorie.

In prezent cladirea apartine Grupului City Grill, care a inceput si definitivat un amplu proces de restaurante intre anii 2007-2011.

Aceasta cladire - impunatoare prin gratia ei - gazduieste in prezent Hanu’ Berarilor Interbelic, al doilea restaurant sub acelasi nume, primul fiind deschis in toamna anului 2009 in Casa Soare, monument de arhitectura neoromaneasca, construit intre 1910-1914, avandu-l ca arhitect pe celebrul Petre Antonescu.

Profil actualizat aprilie 2024

OFERTE ȘI MENIURI
2024 / 2025

MENIURI NUNTĂ - șampanie, platouri cu fructe, de la 400 lei MENIURI EVENIMENT - cu 3 feluri, de la 240 lei MENIURI EVENIMENT - cu 2 feluri, de la 149 lei
Pentru oferte și meniuri personalizate, contactați localul și menționați LOCALURI.ro
ARATĂ-MI OFERTELE
sigla

Informații de
contact

Central, Pache Protopopescu, Bd. Pache Protopopescu nr. 51, Bucuresti
Arată pe hartă / navighează
0725-558-611
Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro
website
facebook

SOLICITĂ OFERTĂ
de la Hanu’ Berarilor Casa Elena Lupescu

Gratuit, fără comision sau taxe

Contact direct, fără intermediari

CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Solicitarea este trimisă către reprezentantul localului. Acesta te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește Informarea GDPR.


Profil

Meniuri

Galerie