Ballroom
Locații în aer liber
Salon restaurant
Cort de lux
Hotel
Palat
ARATĂ TOATE LOCAȚIILE
Solicit ofertă eveniment
Vreau să listez un local

Restaurant Elisabeta

Restaurant nunta, Ballroom
sigla
Vezi toate
fotografiile
NUNTĂ
de la 89 euro
BOTEZ
de la 81 euro
INVITAȚI
până la 120
PARCARE
ARATĂ-MI TEXTUL

Restaurantul Elisabeta, o locație cu parfum de Belle Epoque! Evenimentele tale private trebuie să fie impecabile pentru ca tu și invitații tăi să aveți parte de momente de neuitat.

Experiența acumulată de-a lungul a numeroase evenimente private de succes, pasiunea pentru detalii, devotamentul pentru serviciile furnizate, ne conferă credibilitatea de a afirma: evenimentul tău va fi memorabil, evenimentul tău va fi special, evenimentul tău va fi un succes deplin! Noi nu furnizăm doar servicii, noi furnizam momente magice!

Amenajat într-un monument istoric arhitectural, datat din anul 1912, Restaurantul Elisabeta oferă o atmosfera cu savoare interbelică ideală pentru a transforma rutina în momente memorabile. Astfel, orice eveniment privat din viața ta va fi unul plin de eleganța și rafinamentul specifice perioadei marelui Gatsby. Deliciile rafinate, concepute de bucatarul nostru Chef doar din ingrediente naturale și proaspete, îi vor purta pe invitații tăi într-o veritabilă călătorie în jurul lumii.

Vă putem fi alături în cele mai importante momente, precum nunta mult visată, botezul celui mai iubit prichindel, aniversări speciale, petreceri de logodnă surprinzatoare, baluri de absolvire mult așteptate, serviciile de calitate semnate Restaurant Elisabeta fiind ingredientele unei seri de neuitat.

Sala Regina Elisabeta

Sala Regina Elisabeta este caracterizată prin rafinamentul și eleganța saloanelor specifice perioadei interbelice. Restaurantul, cu o capacitate de 120 de persoane în sistem sitting și o suprafață de 207 mp, își propune să evoce amprenta Alteței Sale Regina Elisabeta, dorind ca elegant să fie cuvântul care ne definește, atât din punct de vedere al serviciilor, cât și prin produsele sale.

Profil actualizat aprilie 2024

OFERTE ȘI MENIURI
2024 / 2025

PACHETE NUNTA ALL INCLUSIVE - meniuri de la 89 euro PACHETE BOTEZ ALL INCLUSIVE - meniuri de la 81 euro
Pentru oferte și meniuri personalizate, contactați localul și menționați LOCALURI.ro
ARATĂ-MI OFERTELE
sigla

Informații de
contact

Cismigiu, Central, Blv. Regina Elisabeta nr. 45, Bucuresti
Arată pe hartă / navighează
0728-978-493
Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro
website
facebook

SOLICITĂ OFERTĂ
de la Restaurant Elisabeta

Gratuit, fără comision sau taxe

Contact direct, fără intermediari

CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Solicitarea este trimisă către reprezentantul localului. Acesta te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește Informarea GDPR.


Profil

Meniuri

Galerie