Ballroom
Locații în aer liber
Salon restaurant
Cort de lux
Hotel
Palat
ARATĂ TOATE LOCAȚIILE
Solicit ofertă eveniment
Vreau să listez un local

Reem Ballroom

Restaurant nunta, Ballroom
sigla
Vezi toate
fotografiile
INVITAȚI
până la 250
MENIURI
de la 45 euro
PARCARE
privata
Arată-mi textul
Informații actualizate septembrie 2021

Organizarea unui eveniment cu adevarat special cere gasirea unui spatiu pe masura. Reem Ballroom iti ofera posibilitatea de a sarbatori ocaziile speciale in cel mai elegant si inovator decor.

Daca ne-ati vizitat deja, stiti ca Reem Ballroom face tot posibilul pentru a le oferi oaspetilor sai confort, rafinament si buna dispozitie pentru evenimente cu pana la 250 invitati.

De orice natura ar fi evenimentul la care participa, invitatii apreciaza in egala masura decoratiunile si muzica. Dar pentru ca totul sa fie perfect, acestea trebuie sa fie insotite si de un meniu pe masura. Personalul profesionist de care dispune Reem Ballroom va avea grija sa puna mai mult in valoare calitatile bauturilor si ale preparatelor alese, prin serviciile prompte si de calitate pe care le ofera.

La Reem Ballroom intreaga echipa de ospatari stie sa alinte invitatii punanad accent pe profesionalismul si exceptionalitatea servirii. Reem Ballroom pune accent si pe un pret transparent fata de tinerii miri, prin urmare nu concepem costuri suplimentare pe langa pretul meniului, fie ele si costurile legate de ospatari, bucatari, personal auxiliar.

Apeland la serviciile Reem Ballroom nu mai aveti emotiile unui pret care poate suporta modificari, preturile mentinandu-se fixe si nemodificate pana la lichidarea obligatiilor contractuale.

DIN PARTEA REEM BALLROOM

Avand in vedere importanta cu care noi tratam orice eveniment din viata dumneavoastra si pentru a va ajuta in solutionarea unor detalii foarte importante, ne-am gandit sa va oferim un pachet GRATUIT de rasfat pentru mire si mireasa cat si vouchere in valoare de 30% pentru apropiatii acestora la Rouge Beauty Salon, cat si accesul GRATUIT al copiilor la locul de joaca Kids Planet. Acestea se afla exact langa Reem Ballroom in incinta Complexului Comercial Mirano!

OFERTE ȘI MENIURI
2021 / 2022

Meniuri All Inclusive, open bar nelimitat, tort cadou si oferte speciale.
MENIU VINERI / DUMINICĂ - All Inclusive, la 45 €
MENIU CLASIC - All Inclusive, la 59 €
MENIU FESTIV - All Inclusive, la 75 €
MENIU EXCLUSIV - All Inclusive, la 79 €
Pentru oferte personalizate contactați localul și menționați LOCALURI.ro
Arată-mi ofertele
sigla

Informații de
contact

13 Septembrie, Str. Progresului nr. 90-100, Bucuresti
Arată pe hartă / navighează
0787-377-256
Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro

SOLICIT OFERTĂ
de la Reem Ballroom

Gratuit, fără comision sau taxe

Contact direct, fără intermediari

CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Solicitarea este trimisă către reprezentantul localului. Acesta te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește Informarea GDPR.


Profil

Meniuri

Galerie