Ballroom
Locații în aer liber
Salon restaurant
Cort de lux
Hotel
Palat
ARATĂ TOATE LOCAȚIILE
Solicit ofertă eveniment
Vreau să listez un local

Mercure Bucharest City Center

Restaurant nunta, Ballroom, Hotel nunta
sigla
Vezi toate
fotografiile
NUNTĂ
BOTEZ
de la 79 euro
INVITAȚI
până la 85
PARCARE
30 de locuri in subteran
ARATĂ-MI TEXTUL

Oamenii inspirati colectioneaza amintiri @ Mercure Bucharest City Center! Avem grija ca evenimentele speciale din viata ta sa se transforme in clipe de colectie, pe care le imparti cu cei dragi pentru totdeauna.

Fie ca este vorba despre nunta, botez, aniversare, onomastica sau un alt eveniment pe care doresti sa il celebrezi, iti punem la dispozitie atat intreaga expertiza a unei echipe de profesionisti talentati si dedicati, cat si farmecul celui mai chic, prietenos si primitor boutique hotel din centrul Bucurestiului.

Evenimentul tau, in grija unei echipe de profesionisti pasionati.

Oferim pachete de eveniment incepand de la 79 Euro/persoana, ce includ decoratiunile - fete de masa, huse scaune, aranjamente florale - cat si elementele de design personalizat - placute nominale pe mese, meniuri, lista invitatilor, schita salii si aranjamentul la mese.

Iti punem la dispozitie o sesiune de degustare cu meniul personalizat pe gustul tau si de asemenea, indiferent de optiunea ta, primesti un tort delicios, cadou din partea casei.

Bucura-te de tot confortul elegantului boutique hotel, situat pe strada George Enescu, in apropiere de Ateneul Roman si de Calea Victoriei. Design-ul este inspirat de personalitatea si opera marelui compozitor, conferind astfel un aer artistic, plin de farmec si armonie muzicala.

Sa inceapa petrecerea!

Profil actualizat aprilie 2024

OFERTE ȘI MENIURI
2024 / 2025

Te bucuri de cazare gratuita in noaptea evenimentului, in camera Privilege cu mic dejun inclus, pentru doua persoane. Invitatii tai beneficiaza si ei de tarife preferentiale pentru cazare si, nu in ultimul rand, parcarea este gratuita, in parcarea subterana a hotelului, ce dispune de pana la 30 de locuri.

Pentru oferte și meniuri personalizate, contactați localul și menționați LOCALURI.ro
sigla

Informații de
contact

Romana, Central, Str. George Enescu nr. 15-17A, Bucuresti
Arată pe hartă / navighează
0372-426-012
Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro
website
facebook

SOLICITĂ OFERTĂ
de la Mercure Bucharest City Center

Gratuit, fără comision sau taxe

Contact direct, fără intermediari

CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Solicitarea este trimisă către reprezentantul localului. Acesta te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește Informarea GDPR.


Profil

Galerie