Ballroom
Locații în aer liber
Salon restaurant
Cort de lux
Hotel
Palat
ARATĂ TOATE LOCAȚIILE
Solicit ofertă eveniment
Vreau să listez un local

Magic Ballroom by Hop Garden

Restaurant nunta, Ballroom
sigla
Vezi toate
fotografiile
INVITAȚI
până la 250
PARCARE
60 locuri
Arată-mi textul
Informații actualizate octombrie 2021

Magic Ballroom doreste sa reaminteasca oamenilor de locurile unde inca din cele mai vechi timpuri Iubirea, Uniunea si Respectul fata de oameni se reflecta din spatiul locului prin oameni catre oameni.

Daca evenimentul vostru se doreste a fi unul de exceptie si se adreseaza unui numar mai mare de participanti, va recomandam sa alegeti Salonul Grand. Un salon conceput nu doar pentru a impresiona prin somptuozitate ci si prin functionalitate.

Daca doriti sa organizati o nunta sau un botez pentru un numar mai mic de persoane, Salonul Ambiance este ideal, beneficiind de lumina naturala, candelabre, lumini ambientale, camera miresei, si acces la terasa adiacenta. Alegeti Ambiance pentru o atmosfera exclusivista.

FACILITATI SI AVANTAJE MAGIC BALLROOM & EVENTS

Fiecare salon ofera - acces în terasa, garderoba, seif, camera de schimb pentru mirese, camera de alaptat, sistem de climatizare - încalzire si aer conditionat cu tratare a aerului, sistem de iluminat ambiental multicolor (RBG), WiFi gratuit.

Pachet decor sala si terasa inclus - fata de masa principal, fata de masa secundara, servet, scaune, numar de masa, suporturi din fier forjat pentru lumanari miri, covor rosu la intrarea în salon.

OFERTE ȘI MENIURI
2021 / 2022

MENIURI EVENIMENT - începând de la 55 euro
Pentru oferte personalizate contactați localul și menționați LOCALURI.ro
Arată-mi ofertele

SALOANE

SALON GRAND
270 persoane
Salonul Grand - Magic Ballroom Salonul Grand - Magic Ballroom Salonul Grand - Magic Ballroom Salonul Grand - Magic Ballroom
SALON AMBIANCE
120 persoane
Salonul Ambiance - Magic Ballroom Salonul Ambiance - Magic Ballroom Salonul Ambiance - Magic Ballroom Salonul Ambiance - Magic Ballroom
Arată-mi saloanele
sigla

Informații de
contact

Drumul Taberei, Str. Drumul Taberei nr. 115, Bucuresti
Arată pe hartă / navighează
0748-116-938
Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro

SOLICIT OFERTĂ
de la Magic Ballroom by Hop Garden

Gratuit, fără comision sau taxe

Contact direct, fără intermediari

CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Solicitarea este trimisă către reprezentantul localului. Acesta te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește Informarea GDPR.


Profil

Saloane

Meniuri

Galerie