Restaurante nunti Bucuresti

RESTAURANTE BALLROOM CAFENELE BISTRO BARURI PIZZERII CLUBURI CENTRUL VECHI

Invitatii nunta

Invitatia pentru nunta reprezinta un aspect foarte importat ce face parte din nunta ta. Invitatia este de fapt o scrisoare care cere destinatarului sa participe la nunta, scrisa de regula in limbaj formal si trimisa cu cel putin 5 saptamani inainte de data nuntii.

Pentru alegerea aspectului pe care acestea il vor avea si al mesajului lor, ai o multime de variante din care poti alege. In ceea ce priveste inmanarea lor, trebuie sa tii cont de cateva detalii importante.

Cand si cum le impartim

Perioada optima de impartirea a invitatiilor este cu 2-3 luni inainte de nunta, dar nu mai devreme de 5 saptamani. Asadar, nu este indicat nici sa le inmanezi cu prea mult timp inainte de nunta, dar nici in ultima saptamana.

Trebuie luata in considerare si perioada in care va avea loc nunta. Pentru nuntile de toamna, sunt de ajuns 1-2 luni inainte de nunta, pentru cele de primavara, vara sau iarna este necesara o perioada mai lunga. In aceste anotimpuri intalnim concedii mai frecvente, dar si nunti mai dese.

In ceea ce priveste impartirea, poti sa realizezi un plan de distribuire astfel incat invitatiile tale sa ajunga la timp in casele tuturor apropiatilor. Invitatiilor din alt oras sau alta tara le poti trimite prin posta sau curier rapid, sau chiar in varianta electronica.

Oferirea invitatiilor personal o poti face intalnindu-te cu mai multi prieteni simultan sau cu fiecare invitat in parte.

Foloseste o lista speciala pe care sa bifezi persoanele cu care te-ai intalnit sau carora le-ai expediat invitatia.

Confirmarea participarii

Nu te baza pe confirmarile verbale primite cand ai anuntat evenimentul. Daca nu ai primit confirmarile participarii pana in ultima saptamana, este recomandat sa suni pentru a obtine raspunsul. In acest fel poti comanda un numar optim de meniuri si stii la cate persoane sa te astepti.

Ai in vedere si faptul ca pot interveni probleme neprevazute si chiar unii dintre cei care au confirmat nu pot participa sau dimpotriva, pot veni si unele persoane ce nu au confirmat prezenta la nunta.

Recomandari restaurante nunti Bucuresti


PALACE PUB GARDEN

Restaurant Palace Irish Pub

Palace Irish Pub

In cadrul Palatului Bragadiru - un nou brand, o noua atitudine, un concept cu totul deosebit in Bucuresti, pozitionat intr-o locatie...

CASA MICA

Restaurant Casa Mica

Evenimente mici, cu stil

Micul nostru restaurant, este conceput special pentru a crea o atmosfera intima in care sa te bucuri de o seara speciala.

MARI VILA

Mari Vila Best Western PLus

Evenimente cu stil la preturi speciale

Cu arhitectura sa remarcabila si design-ul elegant, Best Western Plus Mari Vila ofera oaspetilor confort deosebit in doua saloane.

BOLTA RECE

Restaurant Bolta Rece

Evenimente in saloane lux

Saloane de lux pentru evenimente intre 60 si 200 locuri, in cartierul rezidential Aviatorilor. Superoferte si promotii pentru 2014!

HOTEL RAMADA PARC

Ramada Bucharest Parc

Oferte nunta de la 34 €

Pentru ca iubesti si vrei sa fii toata viata alaturi de partenerul tau, Ramada Bucharest Parc iti ofera nunta de vis la un pret special!

Arata-mi localurile pentru nunta din Bucuresti si imprejurimi!