Ballroom
Locații în aer liber
Salon restaurant
Cort de lux
Hotel
Palat
ARATĂ TOATE LOCAȚIILE
Solicit ofertă eveniment
Vreau să listez un local

Lagoo Snagov

Restaurant nunta, Nunta in aer liber, Cort nunta
sigla
Vezi toate
fotografiile
INVITAȚI
până la 1200
PARCARE
< 600 locuri
Arată-mi textul
Informații actualizate octombrie 2021

Aflat la 20 de minute de București, la intrarea în Snagov Sat, pe malul lacului și încojurat de pădure, Lagoo Snagov, este o locație de evenimente completă, unde zona outdoor și indoor creează cadrul potrivit pentru orice tip de eveniment.

Două pavilioane scăldate în lumină naturală, ce pot găzdui împreună până la 1200 de persoane. Locația este deservită de o bucătărie proprie, coordonată de către Chef Cristian Oprea.

Pavilionul Luna este dedicat organizării de evenimente de 120-250 de persoane în stil dineu și până la 400 de persoane în setup cocktail. Salonul dispune de garderobă, cameră de relaxare, bucătarie cu dotări de ultimă generație, precum și o terasă acoperită cu ieșire spre lac.

Pavilionul Sole, având o suprafață mai mare, poate găzdui evenimente de mari dimensiuni, de până la 450 de persoane în stil dineu și 700 de persoane în setup cocktail. Salonul dispune de garderobă, cameră de relaxare, bucătarie cu dotari de ultima generatie, precum și o terasă acoperită cu ieșire spre lac.

OFERTE ȘI MENIURI
2021 / 2022

Pentru oferte personalizate contactați localul și menționați LOCALURI.ro
sigla

Informații de
contact

Snagov, Intrarea Plopilor nr. 1, Snagov
Arată pe hartă / navighează
0725-589-542
Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro

SOLICIT OFERTĂ
de la Lagoo Snagov

Gratuit, fără comision sau taxe

Contact direct, fără intermediari

CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Solicitarea este trimisă către reprezentantul localului. Acesta te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește Informarea GDPR.


Profil

Galerie