Ballroom
Locații în aer liber
Salon restaurant
Cort de lux
Hotel
Palat
ARATĂ TOATE LOCAȚIILE
Solicit ofertă eveniment
Vreau să listez un local

La Maison Des Jardins

Restaurant nunta, Ballroom, Nunta in aer liber
sigla
Vezi toate
fotografiile
NUNTĂ
de la 88 euro
BOTEZ
de la 75 euro
INVITAȚI
până la 250
PARCARE
120 locuri
ARATĂ-MI TEXTUL

Cu o experienta de peste 10 ani in organizarea de evenimente, locatia La Maison des Jardins este situata in zona de nord a Bucurestiului, Calea Bucuresti 103E, localitatea Saftica.

Va punem la dispozitie doua saloane de evenimente fastuoase si o gradina frantuzeasca impresionanta. Saloanele pot fi decorate si personalizate dupa specificul evenimentului dumneavoastra, in orice anotimp. Echipa noastra raspunde cu proptitudine solicitarilor dumneavoastra pentru a crea evenimente de succes de care sa va amintiti cu placere!

Nunta, botez, cununie civila, petrecere de aniversare, garden party, corporate party, conferinte, receptii sau orice alt tip de eveniment – le vom organiza cu cea mai mare atentie la fiecare detaliu!

Bucatari cu experienta internationala va vor personaliza meniul in functie de cerintele dvs, diete sau alte specificatii. Noi acordam o atentie deosebita preparatelor culinare servite la fiecare eveniment si cu siguranta vom raspunde celor mai exigente cerinte.

Fie ca veti opta pentru meniuri standard, live cooking, bbq, protap sau bufet suedez, noi va vom incanta papilele gustative cu cele mai delicioase preparate. Toate tipurile de meniuri sunt gatite in propria noastra bucatarie.

LOCATIA DISPIUNE DE DOUA SALOANE

Salonul in aer liber cu o capacitate intre 60-160 persoane, acoperit de o pergola de lemn, cu o iesire catre o gradina foarte spatioasa in care se pot organiza ceremonii civile si religioase, langa lacul cu nuferi, dispune si de un loc de joaca special amenajat pentru copii.

Salonul L’Etoile Auguste Escoffier cu o capacitate de pana la 250 persoane, este un loc plin de eleganta si rafinament frantuzesc, tematica fiind inspirata de culorile lanurilor de lavanda din sudul Frantei. Arhitectura salii, scaunele din lemn masiv, mesele si decoratiunile interioare iti vor atrage atentia si te vor inspira in organizarea unui eveniment remarcabil.

Amenajarea salii, aranjamentele florale, decoratiunile si toate detaliile sunt stabilite impreuna cu dumneavoastra, event planner-ul Salonului L’Etoile Auguste Escoffier fiindu-va alaturi in fiecare etapa a planificarii evenimentului.

Va asteptam cu mare drag si va garantam servicii de cea mai buna calitate, o locatie in mijlocul naturii si o petrecere de poveste, memorabila pentru voi si invitatii vostri!

Profil actualizat aprilie 2024

OFERTE ȘI MENIURI
2024 / 2025

BROȘURĂ 2023 - evenimente elegante, de la 75 euro EVENIMENTE 2024 - nunți și botezuri, de la 85 euro
Pentru oferte și meniuri personalizate, contactați localul și menționați LOCALURI.ro
ARATĂ-MI OFERTELE

SALOANE

SALONUL EXTERIOR
60-160 persoane
Salonul Exterior Salonul Exterior Salonul Exterior Salonul Exterior
SALONUL INTERIOR
80-250 persoane
Salonul Interior Salonul Interior Salonul Interior Salonul Interior
ARATĂ-MI SALOANELE
sigla

Informații de
contact

Săftica, Calea Bucuresti nr. 103E, Ilfov
Arată pe hartă / navighează
0731-279-136
Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro
website
facebook

SOLICITĂ OFERTĂ
de la La Maison Des Jardins

Gratuit, fără comision sau taxe

Contact direct, fără intermediari

CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Solicitarea este trimisă către reprezentantul localului. Acesta te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește Informarea GDPR.


Profil

Saloane

Meniuri

Galerie