Ballroom
Locații în aer liber
Salon restaurant
Cort de lux
Hotel
Palat
ARATĂ TOATE LOCAȚIILE
Solicit ofertă eveniment
Vreau să listez un local

Iris Ballroom

SALOANE EVENIMENTE

sigla
Profil Saloane Meniuri Foto

Salonul Rubin

170-660 persoane

Ambianta din salonul RUBIN este una deosebita si am reusit sa imbinam perfect finisajele moderne ale salonului care poate gazdui de la 170 la 660 invitati. Cu un design unic, semineul va fi o reala atractie pentru invitatii dumneavoastra, iar ringul de dans de dimensiuni impresionante v-a transforma intr-o adevarata poveste primul dans al mirilor.

Salonul Cristal

70-140 persoane

Salonul CRISTAL dispune de un ring de dans generos pentru a profita la maxim de buna dispozitie, terasa proprie, lumini ambientale, sistem de ventilatie si AC. Capacitatea salonului este de minim 70 locuri si maxim 144 locuri.

Salonul Safir

70-130 persoane

Salonul SAFIR va primeste intr-o liniste reconfortanta si o atmosfera de poveste. Paleta de culori aleasa de noi va da o nota eleganta evenimentului dumneavoastra. De la lumini, la tapet si mobilier, toate au fost alese cu grija pentru o ambianta perfecta. Salonul SAFIR dispune de ring de dans, terasa proprie, lumini ambientale , sistem de ventilatie si AC. Capacitatea salonului este de minim 70 locuri si maxim 132 locuri.

Salonul Ametist

30-60 persoane

Micut, dar cochet, salonul AMETIST poate gazdui de la 30 la 60 persoane, fiind locul ideal pentru organizarea evenimentelor de mica amplitudine: aniversari, zile onomastice, botezuri, cununii si petreceri pentru copii. Salonul Ametist dispune de terasa proprie, lumini ambientale , sistem de ventilatie si AC.

Diamond Garden - Cort de Evenimente

70-140 persoane

Daca iti doresti o petrecere aproape de centrul Bucurestului, dar in mijlocului naturii, salonul DIAMOND este alegerea perfecta. Salonul dispune de sistem de ventilatie, AC si vedere deosebita spre fermecatoarea noastra gradina . Capacitatea salonului este de minim 70 locuri si maxim 144 locuri.

sigla

Informații de
contact

Piata Presei, Romexpo, B-dul Poligrafiei nr. 1B, Bucuresti
Arată pe hartă / navighează
0745-500-050
Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro

SOLICIT OFERTĂ
de la Iris Ballroom

Gratuit, fără comision sau taxe

Contact direct, fără intermediari

CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Solicitarea este trimisă către reprezentantul localului. Acesta te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește Informarea GDPR.


Profil

Saloane

Meniuri

Galerie