Ballroom
Locații în aer liber
Salon restaurant
Cort de lux
Hotel
Palat
ARATĂ TOATE LOCAȚIILE
Solicit ofertă eveniment
Vreau să listez un local

Hotel Ambasador ****

Restaurant nunta, Ballroom, Hotel nunta
sigla
Vezi toate
fotografiile
INVITAȚI
până la 60
MENIURI
de la
PARCARE
limitata
Arată-mi textul
Informații actualizate septembrie 2021

Hotelul Ambasador 4**** este situat pe B-dul Magheru, in centrul Bucurestiului, la 3 minute de Piata Universitatii.

Situat la etajul I al hotelului, Restaurantul Ambasador are o capacitate de 50 persoane si este deschis zilnic intre orele 07:00-22:00. Va asteapta sa va bucurati de savoarea preparatelor, specialitatile restaurantului apartinand bucatariilor internationale si romanesti, fiind servite a la carte.

Poate fi locatia ideala pentru diverse evenimente private, de la o petrecere onomastica restransa pana la o cina festiva de afaceri. Serviciile de inalta calitate oferite de catre personalul calificat si meniul conceput pentru a satisface orice exigenta, garanteaza reusita oricarui tip de eveniment.

SALA DE EVENIMENTE PANORAMIC

Situata la etajul 12 al hotelului, poate gazdui evenimente de tip: onomastica, botez, nunta, corporate, guvernamental, non-profit si altele, intr-un cadru intim si restrans. Capacitatea salii este de 60 persoane. Aranjamentele alese cu bun gust, jocurile de lumini si decorul oferit transforma orice eveniment intr-o amintire placuta si va indeamna sa reveniti la Ambasador.

SALA DE CONFERINTE

Are o capacitate maxima in format teatru de 100 persoane. Este modulara, putand fi impartita in 2 sali de dimensiuni diferite: o sala cu o capacitate de 70 persoane, iar cea de-a doua sala - 30 persoane.Cele doua sali dispun de doua intrari separate, cu spatiu pentru pauza de cafea, oferind astfel posibilitatea sustinerii simultane a doua traininguri, conferinte.

Echipamente tehnice: videoproiector NEC/4200, retroproiector, ecran de proiectie automatic, DVD Player, monitor plasma/TV, imprimanta si multifunctionale, flipchart si whiteboard Mobil(e), instalatie de sonorizare / 2 microfoane wireless si 2 fixe, internet de mare viteza.

TERASA PANORAMIC ETAJ 11

Terasa amenajata la etajul 11 este un loc la fel de potrivit pentru organizare petreceri intr-un cadru inedit. Noua terasa a hotelului Ambasador ofera facilitatile unui elegant Sky Bar prin imaginea panoramica pe care o ofera. Capacitatea terasei este de 35 de persoane, fiind un spatiu intim pentru desfasurarea unui eveniment in standardele unui hotel de 4****.

OFERTE ȘI MENIURI
2021 / 2022

MENIURI NUNTĂ - începând de la 67 euro MENIURI BOTEZ - începând de la 54 euro MENIURI ANIVERSĂRI - începând de la 35 euro OFERTE CORPORATE ȘI CONFERINȚE
Pentru oferte personalizate contactați localul și menționați LOCALURI.ro
Arată-mi ofertele

SALOANE

RESTAURANTUL AMBASADOR
50 persoane
SALA PANORAMIC
60 persoane
SALA DE CONFERINTE
100 persoane
SKY BAR PANORAMIC ETAJ 11
35 persoane
Arată-mi saloanele
sigla

Informații de
contact

Romana, Central, B-dul Magheru nr. 10A, Bucuresti
Arată pe hartă / navighează
0742-353-572
Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro

SOLICIT OFERTĂ
de la Hotel Ambasador ****

Gratuit, fără comision sau taxe

Contact direct, fără intermediari

CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Solicitarea este trimisă către reprezentantul localului. Acesta te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește Informarea GDPR.


Profil

Meniuri

Galerie