Ballroom
Locații în aer liber
Salon restaurant
Cort de lux
Hotel
Palat
ARATĂ TOATE LOCAȚIILE
Solicit ofertă eveniment
Vreau să listez un local

Grădina Vlahiia

Restaurant nunta, Ballroom, Nunta in aer liber
sigla
Vezi toate
fotografiile
INVITAȚI
până la 150
PARCARE
nelimitat
Arată-mi textul
Informații actualizate octombrie 2021

Gândit ca o oază de tihnă și omenie în apropiere de București, în Snagov Sat, Grădina Vlahiia este un loc de poveste, un sat românesc autentic în miniatură, un loc de răgaz și un spațiu pentru orice tip de evenimente.

Casele maramureșene, loc de pace și revigorare, sunt case vechi, autentice, strămutate cu întregul lor univers, rânduit după obicei și tradiție, cu ii, icoane, ștergare, cergi și unelte. Găzduirea oaspeților în aerul primitor al odăilor ca de la țară, este prevăzută cu toate utilitățile necesare confortului modern.

Restaurantul nostru este un loc cald care îți vorbeste despre familie, istorie și despre o lume pe care doar ne-o putem imagina astăzi. Este, totodată, locul în care se întâlnesc ideile creative ale echipei din bucătărie, pregătită să folosească darurile din curte și să prepare bucate alese, atât tradiționale, cât și internaționale.

Muzeul Icoanei, copia fidelă a Mănăstirii Dintr-un Lemn din judetul Valcea, relevă toate detaliile originalului, iar colectia de icoane numără peste o sută de exemplare originare din Grecia, Rusia și România.

În fermă, hrănirea și adăparea animalelor, țesălatul, potcovirea cailor și poneilor, mulsul vacilor, culesul ouălor din cuibare, prepararea brânzeturilor, untului și a smântânii, precum și treburile din grădină - toate sunt rod al pasiunii creative care păstrează vie datina românească.

EVENIMENTE PRIVATE ȘI CORPORATE

Servicii asigurate: meniu personalizat, suport tehnic, săli de conferințe și diverse locații în funcție de eveniment, proiector, ecran de proiecție, flip chart, parcare pentru numar nelimitat de mașini.

OFERTE ȘI MENIURI
2021 / 2022

Pentru oferte personalizate contactați localul și menționați LOCALURI.ro
sigla

Informații de
contact

Snagov, Str. Albăstrelelor nr. 24, Snagov
Arată pe hartă / navighează
0729-883-109
Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro

SOLICIT OFERTĂ
de la Grădina Vlahiia

Gratuit, fără comision sau taxe

Contact direct, fără intermediari

CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Solicitarea este trimisă către reprezentantul localului. Acesta te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește Informarea GDPR.


Profil

Galerie