Ballroom
Locații în aer liber
Salon restaurant
Cort de lux
Hotel
Palat
ARATĂ TOATE LOCAȚIILE
Solicit ofertă eveniment
Vreau să listez un local

Empire Events

Restaurant nunta, Ballroom
sigla
Vezi toate
fotografiile
INVITAȚI
până la 220
PARCARE
proprie
Arată-mi textul
Informații actualizate octombrie 2021

Saloanele somptuoase si in acelasi timp calde, primitoare, au fost proiectate de un arhitect , astfel ca incepand de la luminile calde pana la cele mai mici detalii, ambientul este unul elegant si sofisticat fara a fi opulent.

Empire Events va pune la dispozitie 4 saloane de evenimente la 2 minute de Primaria sector 2 si un salon de evenimente langa Mall Vitan.

Cu o arhitectura impunatoare, Salon Empire este locul potrivit pentru evenimente de anvergura: nunti, petreceri corporate, banchet. Capacitate 250 locuri, decoratiuni de lux, sistem performant de ventilatie.

Coloane, oglinzi, fresce: intr-un cuvant Salonul povestii de iubire! In Salon Venetian puteti da frau imaginatiei si va puteti organiza cea mai frumoasa petrecere tematica: Nunta in stil venetian! Capacitate 220 locuri. Ring de dans spatios. Sistem de ventilatie.

Salon Regal, un salon elegant, spatios, perfect pentru evenimente tip botezuri, nunti, petreceri coorporate, cocktail-uri. Capacitate 150 locuri. Sistem de ventilatie. Ring de dans.

Arhitectura care aminteste de legendara Grecie, face din Templul lui Dionysos locul perfect pentru evenimente tematice, nunti, botezuri, alte petreceri! Capacitate 150 locuri. Sistem de ventilatie. Ring de dans.

Cu o capacitate de 150 locuri, Salon Marble este perfect pentru evenimente private si corporate! Personal instruit, bucatarie proprie, dotari profesionale. Sunt cateva dintre atuurile care intregesc serviciile oferite pentru un eveniment reusit.

OFERTE ȘI MENIURI
2021 / 2022

MENIURI NUNTĂ - de la 55 euro MENIURI BOTEZ - de la 47 euro
Pentru oferte personalizate contactați localul și menționați LOCALURI.ro
Arată-mi ofertele
sigla

Informații de
contact

Obor, Str. Popa Lazăr nr. 5-25, Bucuresti
Arată pe hartă / navighează
0727-745-589
Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro
Vitan, Str. Voievod Alexandru Moruzzi nr. 14 , Bucuresti
Arată pe hartă / navighează

SOLICIT OFERTĂ
de la Empire Events

Gratuit, fără comision sau taxe

Contact direct, fără intermediari

CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Solicitarea este trimisă către reprezentantul localului. Acesta te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește Informarea GDPR.


Profil

Meniuri

Galerie