Ballroom
Locații în aer liber
Salon restaurant
Cort de lux
Hotel
Palat
ARATĂ TOATE LOCAȚIILE
Solicit ofertă eveniment
Vreau să listez un local

Domeniul Greaca

Restaurant nunta, Nunta in aer liber, Cort nunta
sigla
Vezi toate
fotografiile
INVITAȚI
până la 350
PARCARE
100 locuri
Arată-mi textul
Informații actualizate octombrie 2021

Domeniul Greaca este situat la 45 km de Bucureşti, în Judeţul Giurgiu. Conform legendei, localitatea si-a primit numele de la Hanul “La Greaca cea frumoasă”, aflat in proprietatea unei frumoase grecoaice care detinea si mosia din localitate, in urma cu sute de ani.

Domeniul se intinde pe o suprafata de 32 de hectare si este aflat foarte aproape de intrarea in localitatea Greaca. Resortul include un conac cu arhitectura neoromaneasca, un restaurant cu bucatarie romaneasca si mediteraneana, o crama si doua piscine exterioare.

Conacul dispune de 15 camere şi 1 apartament pentru cazare. Camerele spaţioase sunt decorate în tonuri pastelate, iar detaliile florale şi mobila albă, din lemn masiv creează o ambianţă placuta.

Intreg domeniul este o adevărată oază de liniste, de relaxare, insa poate deveni si un pretext perfect pentru evenimente importante din viata ta.

Piscina Domeniului Greaca este locul perfect unde va puteti bucura de farmecul verii intr-o atmosfera incantatoare inconjurata de multa verdeata, flori , fiind oaza de liniste in care va puteti crea un eveniment de basm.

Capacitatea restaurantului nostru este de 100 invitați la care se adaugă încă 120 de locuri disponibile pe terasă. Piscina amenajată pentru eveniment dispune de 350 locuri si ofera posibilitatea organizarii de cununii sau alte evenimente in aer liber, cu varianta relocarii evenimentului pe tarasa conacului.

Parcare privata cu 100 locuri.

OFERTE ȘI MENIURI
2021 / 2022

Pentru oferte personalizate contactați localul și menționați LOCALURI.ro
sigla

Informații de
contact

Greaca, Dr. Ioanitescu nr. 3, Giurgiu
Arată pe hartă / navighează
0755-100-385
Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro

SOLICIT OFERTĂ
de la Domeniul Greaca

Gratuit, fără comision sau taxe

Contact direct, fără intermediari

CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Solicitarea este trimisă către reprezentantul localului. Acesta te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește Informarea GDPR.


Profil

Galerie