Ballroom
Locații în aer liber
Salon restaurant
Cort de lux
Hotel
Palat
ARATĂ TOATE LOCAȚIILE
Solicit ofertă eveniment
Vreau să listez un local

Ballrooms by Bamboo

SALOANE EVENIMENTE

sigla
Profil Saloane Foto

Chandelier - the ideal wedding place for you!

90-220 persoane

Ballrooms by Bamboo te intampina cu salonul de evenimente Chandelier, amplasat pe malul Lacului Tei, o locatie ce satisface chiar si cele mai exigente gusturi!

Pontonul ofera un view de exceptie si devine cadrul perfect pentru ceremoniile in aer liber, iar interiorul salonului se remarca printr-un design extrem de rafinat si elegant, fara stalpi care sa ingreuneze vizibilitatea oaspetilor. In plus, setup-ul este modular, ceea ce inseamna ca poate fi modificat in functie de cerintele clientului.

De ce sa alegi Chandelier? Pentru ca are: bucatarie proprie, meniuri create de un expert in arta culinara, open bar, echipament tehnic audio-video de ultima generatie, scena amplasata, servicii GRATUITE de consiliere și wedding planning, lumini arhitecturale si dinamice, parcare gratuita si securizata, plus cele mai avantajoase oferte.

Avenue48 - the place where dreams come true!

250-2000 persoane

Indeplineste-ti visul de a avea nunta sau botezul perfect la Avenue 48, locul unde visele devin realitate!

Cea mai mare sala de evenimente din Pipera te intampina cu cel mai in voga trend al momentului in materie de design interior, concrete interior design, ce imbina stilul vintage cu cel modern, iar stralucirea corpurilor impozante de iluminat cu senzatia de rece a betonului creeaza un efect senzational!

Suprafata locatiei este de peste 1600 mp si poate gazdui evenimente cu 2.000 de persoane in picioare, 800 la evenimente de tip dineu si cu un minim de 250 persoane la mese. Si nu doar atat! Avenue 48 dispune de o terasa spectaculoasa, de peste 700 mp, ce poate fi decorata in functie de preferintele fiecarui client.

Cu ce se diferentiaza fata de celelalte centre de evenimente?

Parcarea privata cu peste 120 de locuri reprezinta un avantaj major pentru confortul clientilor nostri, iar bucataria proprie existenta in locatie ne pozitioneaza drept o locatie premium, ce exceleaza la capitolul gastronomie.

Serviciile ireprosabile sunt datorate si servirii cu un ospatar la fiecare masa, indiferent de numarul invitatilor, astfel incat fiecare client sa se bucure de atentia cuvenita. Si pentru ca nimic nu se compara cu ochiul unui specialist, organizatorii nostril de evenimente ofera servicii gratuite de consiliere bazate pe experienta in domeniu si completate de multa dedicare si implicare.

Pentru ca efortul nostru este succesul dumneavoastra!

sigla

Informații de
contact

Tei, Str. Tuzla nr. 50, Bucuresti
Arată pe hartă / navighează
0724-247-163
Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro
Pipera, Șos. Pipera nr. 46-48, Bucuresti
Arată pe hartă / navighează
0724-322-189
Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro

SOLICIT OFERTĂ
de la Ballrooms by Bamboo

Gratuit, fără comision sau taxe

Contact direct, fără intermediari

CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Solicitarea este trimisă către reprezentantul localului. Acesta te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește Informarea GDPR.


Profil

Saloane

Galerie