Ballroom
Locații în aer liber
Salon restaurant
Cort de lux
Hotel
Palat
ARATĂ TOATE LOCAȚIILE
Solicit ofertă eveniment
Vreau să listez un local

American Ballroom

Restaurant nunta, Ballroom, Cort nunta
sigla
Vezi toate
fotografiile
NUNTĂ
BOTEZ
INVITAȚI
până la 300
PARCARE
proprie
ARATĂ-MI TEXTUL

American Ballroom vă stă la dispoziție pentru a vă organiza evenimentul perfect: indiferent dacă este vorba despre o nuntă, un botez, o petrecere aniversară, o reuniune de familie sau de o reuniune corporatistă, veți beneficia de o locație specială și de cele mai bune servicii oferite de o echipă de profesioniști.

Ne recomandă facilitățile de ultimă generație, spațiile flexibile și atenția pe care o acordăm fiecărui detaliu. Vă punem la dispoziție 6 saloane de evenimente, cu arhitectură și finisaje distincte, care pot răspunde celor mai sofisticate cerințe.

Meniurile diversificate, întotdeauna proaspete, sunt concepute și atent verificate de maeștri în gastronomie, cu experiență în organizarea de evenimente și pot satisface cele mai exigente cerințe în materie de preparate culinare.

Echipa American Ballroom este pregătită pentru a oferi o suită de servicii suplimentare. Asigurăm decorurile pentru sală și pregătim totul după preferințele voastre, cum ar fi aranjamente florale (mese și prezidiu), baloane, decoruri personalizate (mese, scaune etc.), cadouri (mărturii sau cadouri personalizate pentru participanții la seminarii, conferințe etc.), invitații, meniuri, cartonașe personalizate, bar de fructe, cascadă de ciocolată, sculpturi în gheață, agenți de pază, hostess, servicii foto și video, lumini, sonorizare, traducere simultană, consiliere de specialitate etc.

Vă oferim o experiență unică, personalizată, la cele mai înalte standarde. Atmosfera elegantă și caldă, relaxată și impresionantă pe care o punem la dispoziție, tehnologia de ultimă oră, servirea impecabilă și preparatele rafinate pe care le oferim constituie combinația potrivită pentru un eveniment de bun gust.

Profil actualizat aprilie 2024

OFERTE ȘI MENIURI
2024 / 2025

MENIURI EVENIMENTE - mai multe variante aici
Pentru oferte și meniuri personalizate, contactați localul și menționați LOCALURI.ro
ARATĂ-MI OFERTELE

SALOANE

SALONUL LAS VEGAS
170 locuri la mese
SALONUL MIAMI
170 locuri la mese
SALONUL HOLLYWOOD
300 locuri la mese
SALONUL NEW YORK
150 locuri la mese
SALONUL CHICAGO
100 locuri la mese
CORTUL LOS ANGELES
200 locuri la mese
ARATĂ-MI SALOANELE
sigla

Informații de
contact

Pantelimon, Bd. Basarabiei nr. 256 (incinta Faur, Poarta 1), Bucuresti
Arată pe hartă / navighează
0756-116-009
Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro
website
facebook

SOLICITĂ OFERTĂ
de la American Ballroom

Gratuit, fără comision sau taxe

Contact direct, fără intermediari

CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Solicitarea este trimisă către reprezentantul localului. Acesta te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește Informarea GDPR.


Profil

Saloane

Meniuri

Galerie