Ballroom
Locații în aer liber
Salon restaurant
Cort de lux
Hotel
Palat
ARATĂ TOATE LOCAȚIILE
Solicit ofertă eveniment
Vreau să listez un local

Almira Ballroom

Restaurant nunta, Ballroom
sigla
Vezi toate
fotografiile
NUNTĂ
de la 65 euro
BOTEZ
de la 58 euro
INVITAȚI
până la 200
PARCARE
proprie
ARATĂ-MI TEXTUL

Cu finisaje perfecte si un decor grandios, Almira Ballroom este condus de o echipa cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul evenimentelor, adevarati profesionisti!

La noi, totul este nou si de ultima generatie: de la mobilier, sticlarie si vesela, pana la sistemele de aer conditionat si echipamentele de bucatarie. Dorim sa asiguram clientilor nostri confort si siguranta.

Salonul extrem de generos, are o suprafata de 440 mp, capacitatea intre 100 si 200 de persoane. Decorat in stilul Ludovic al XIV-lea, foarte somptuos, tapet cu numeroase ornamente din ghirlande de flori si frunze delicate, cu draperii grele si luxoase, impodobit de candelabre masive.

Avem tehnologie de ultima generatie: in functie de preferinte, salonul va fi luminat in culoare dorita. Paleta de lumina merge de la alb, trecand prin toate nuantele de verde, albastru, galben, pana la rosu intens. Sistemul audio este performant si reda sunetul cristal.

Mancarea pe care v-o oferim este foarte proaspata, gatita in conditii de igiena maxima (totul este nou-nout) si foarte gustoasa. Suntem flexibili, orice doriti sa modificati sau sa adaugati in meniu, noi o vom face.

Drapajul meselor si husele scaunelor vor fi in functie de preferintele Dumneavoastra. Noi va oferim o gama larga de materiale, texturi, culori si modele. Vesela si tacamurile sunt noi, paharele sunt mari si foarte moderne.

Vara este racoare in interior iar iarna este cald si placut. In curte avem parcare pazita. Salile de baie sunt o adevarata opera de arta: foarte incapatoare si moderne, curate pana la obsesie, placut mirositoare.

Suntem foarte seriosi, puteti lasa toate grijile pregatirilor in seama noastra. Pentru calitatea si ambientul pe care vi le oferim, preturile pe care acum le avem sunt promotionale si bat orice concurenta.

Profil actualizat aprilie 2024

OFERTE ȘI MENIURI
2024 / 2025

MENIURI NUNTĂ - începând de la 65 euro MENIURI BOTEZ - începând de la 58 euro
Pentru oferte și meniuri personalizate, contactați localul și menționați LOCALURI.ro
ARATĂ-MI OFERTELE
sigla

Informații de
contact

Pantelimon, B-dul Biruinței nr. 91, Pantelimon
Arată pe hartă / navighează
0787-589-849
Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro
website
facebook

SOLICITĂ OFERTĂ
de la Almira Ballroom

Gratuit, fără comision sau taxe

Contact direct, fără intermediari

CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Solicitarea este trimisă către reprezentantul localului. Acesta te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește Informarea GDPR.


Profil

Meniuri

Galerie